BOD TOT AANKOOP

Omschrijving

Bouwgrond van 806m² voor een woning halfopen bebouwing. Momenteel staan er 2 te slopen woningen op deze grond. De totale oppervlakte van 806m² betreft de 2 percelen van de woningen en het achterliggende perceel grond, en deze zijn volledig gelegen in woongebied. Op het gelijkvloers kan er +/-8.5m breed en 15m diep gebouwd worden, op de verdieping +/-8.5m breed en 12m diep. Bij een aanvraag van een sloop- en heropbouwvergunning voor 31/12/2020 kom je in aanmerking voor de sloop- en herbouwpremie van 7.500,00 euro. De afmetingen van de grond: voor de 2 bebouwde percelen: breedte +/-11.5m en diepte +/- 29m (totaal 339m²) , voor het achterliggende perceel: +/- 14m diep en +/- 31m breed (467m²). Oriëntatie Zuid-West.

Adres

L. van Hoeymissenstraat 65
1840 LONDERZEEL

De ondergetekende(n):

wenst / wensen door middel van dit schrijven een bod tot aankoop te doen op de eigendom waarvan de omschrijving en het adres hierboven zijn vermeld en dat door de bieder(s) is bezocht.

Euro

Dit bod is onherroepelijk en gaat in op heden *

Eindigend op *

Onder volgende voorwaarden (welke worden opgenomen in de verkoopovereenkomst of wederzijdse aankoop/verkoopbelofte of wederzijdse aan- en verkoopbelofte):

De aanvaarding van het bod door de verkopers brengt de koop / verkoop tot stand.

Immo Van Wemmel & De Cat BV doet het nodige voor opmaak van de verkoopovereenkomst / wederzijdse aan- en verkoopbelofte en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening betaalt de koper een voorschot van 10% op verkoopprijs op de derdenrekening van de makelaar.Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden