BOD TOT AANKOOP

Omschrijving

Open bebouwing in een rustige en kindvriendelijke omgeving op een perceel van 628 m². Deze woning werd gebouwd in 1966 en werd perfect onderhouden, Op het gelijkvloers bevinden zich de living, keuken, douche met toilet, hall, berging, garage. Deze ruimtes worden verwarmd met 3 mazoutkachels . Naast de woning kunt u over een mooi aangelegde oprit en terras naar de zeer goed onderhouden tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en berging.

Adres

Lemmeken 47
1840 LONDERZEEL

De ondergetekende(n):

wenst / wensen door middel van dit schrijven een bod tot aankoop te doen op de eigendom waarvan de omschrijving en het adres hierboven zijn vermeld en dat door de bieder(s) is bezocht.

Euro

Dit bod is onherroepelijk en gaat in op heden *

Eindigend op *

Onder volgende voorwaarden (welke worden opgenomen in de verkoopovereenkomst of wederzijdse aankoop/verkoopbelofte of wederzijdse aan- en verkoopbelofte):

De aanvaarding van het bod door de verkopers brengt de koop / verkoop tot stand.

Immo Van Wemmel & De Cat BV doet het nodige voor opmaak van de verkoopovereenkomst / wederzijdse aan- en verkoopbelofte en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening betaalt de koper een voorschot van 10% op verkoopprijs op de derdenrekening van de makelaar.Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden