BOD TOT AANKOOP

Omschrijving

Op het gelijkvloers van een recent gebouw bevindt zich dit appartement met 2 slaapkamers. Het bestaat uit een leefruimte met open keuken (kookplaat, dampkap, oven, microgolf, koelkast, vriezer, dubbele spoelbak, plaats voor vaatwasser), hal, 2 slaapkamers, badkamer (dubbel lavabomeubel, ligbad met douchegarnituur), apart toilet en ruime wasplaats/berging. Er zijn eveneens 2 parkeerplaatsen inbegrepen: één vooraan en één overdekte achteraan het gebouw. Gelegen op de Linde koopt u met dit pand een toplocatie in Londerzeel gezien de vlotte verbinding naar de A12, dichtbij dorpscentrum met winkels en scholen, met achtergelegen wandelpaadjes door de velden en op fietsafstand van het trein- en busstation. Mogelijkheid tot overnemen van het meubilair. Ideaal voor eigen bewoning of als investering en volledig instapklaar. Momenteel niet verhuurd, dus meteen beschikbaar vanaf de notariële akte.

Adres

Linde 39
1840 LONDERZEEL

De ondergetekende(n):

wenst / wensen door middel van dit schrijven een bod tot aankoop te doen op de eigendom waarvan de omschrijving en het adres hierboven zijn vermeld en dat door de bieder(s) is bezocht.

Euro

Dit bod is onherroepelijk en gaat in op heden *

Eindigend op *

Onder volgende voorwaarden (welke worden opgenomen in de verkoopovereenkomst of wederzijdse aankoop/verkoopbelofte of wederzijdse aan- en verkoopbelofte):

De aanvaarding van het bod door de verkopers brengt de koop / verkoop tot stand.

Immo Van Wemmel & De Cat BV doet het nodige voor opmaak van de verkoopovereenkomst / wederzijdse aan- en verkoopbelofte en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening betaalt de koper een voorschot van 10% op verkoopprijs op de derdenrekening van de makelaar.Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden