BOD TOT AANKOOP

Omschrijving

Te renoveren woning gesloten bebouwing in centrum Vilvoorde. Voorgevel (inkom) is Perksestraat 2A, achtergevel is Leuvensesteenweg. Grondoppervlakte 62m². Indeling: gelijkvloers: inkomhal, toilet, keuken, living. Verdieping: 3 slaapkamers, badkamer, nachthal. Gedeeltelijk onderkelderd. Geen tuin/terras. Roofing dak is vernieuwd. CV op gas met convectoren. Ramen in hout (dubbel glas). Optrekken met bijkomende verdieping is eventueel mogelijk. Op wandelafstand van station, winkels en scholen. Goede bereikbaarheid (Ring en E19 op 3 km).

Adres

Perksestraat 2A
1800 VILVOORDE

De ondergetekende(n):

wenst / wensen door middel van dit schrijven een bod tot aankoop te doen op de eigendom waarvan de omschrijving en het adres hierboven zijn vermeld en dat door de bieder(s) is bezocht.

Euro

Dit bod is onherroepelijk en gaat in op heden *

Eindigend op *

Onder volgende voorwaarden (welke worden opgenomen in de verkoopovereenkomst of wederzijdse aankoop/verkoopbelofte of wederzijdse aan- en verkoopbelofte):

De aanvaarding van het bod door de verkopers brengt de koop / verkoop tot stand.

Immo Van Wemmel & De Cat BV doet het nodige voor opmaak van de verkoopovereenkomst / wederzijdse aan- en verkoopbelofte en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening betaalt de koper een voorschot van 10% op verkoopprijs op de derdenrekening van de makelaar.Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden