BOD TOT AANKOOP

Omschrijving

Dit appartement behoort tot de Residentie Molenaar, gebouwd in 2014, bestaande uit 5 duo-woningen gelegen op een site zonder doorgaand verkeer en met uitsluitend recente gebouwen rondom een gezellig pleintje. De living van het gelijkvloers appartement geeft uit op een privé terras met tuin, tevens bereikbaar langs de oprit naast het gebouw. De leefruimte bestaat uit een living met open keuken (Al-Al), volledig ingericht met Siemens toestellen. Parkeerplaats is voorzien naast de woning en bij het appartement hoort een ondergrondse berging. Verder op het gelijkvloers: inkomhal, apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer en berging. Uitrusting: ramen met Louverdrape en rolluiken achteraan (elektrisch), videofoon, muggen ramen, regenwater voor tuin/terras en toilet. Het appartement is niet verhuurd en zal vrij zijn bij akte.

Adres

Herpoel 3
1840 LONDERZEEL

De ondergetekende(n):

wenst / wensen door middel van dit schrijven een bod tot aankoop te doen op de eigendom waarvan de omschrijving en het adres hierboven zijn vermeld en dat door de bieder(s) is bezocht.

Euro

Dit bod is onherroepelijk en gaat in op heden *

Eindigend op *

Onder volgende voorwaarden (welke worden opgenomen in de verkoopovereenkomst of wederzijdse aankoop/verkoopbelofte of wederzijdse aan- en verkoopbelofte):

De aanvaarding van het bod door de verkopers brengt de koop / verkoop tot stand.

Immo Van Wemmel & De Cat BV doet het nodige voor opmaak van de verkoopovereenkomst / wederzijdse aan- en verkoopbelofte en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening betaalt de koper een voorschot van 10% op verkoopprijs op de derdenrekening van de makelaar.Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden