BOD TOT AANKOOP

Omschrijving

In het dorpscentrum van Londerzeel Sint-Jozef vindt u op de eerste verdieping van een klein gebouw (4 units) dit aangename appartement met 2 slaapkamers. De indeling is als volgt: hal, ruime living, open geïnstalleerde keuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde met balkon. Op het gelijkvloers is er eveneens een overdekte autostaanplaats, een berging en een tuin. Gelegen vlakbij winkels, school en bushalte. Zeer geschikt voor eigen bewoning maar zeker ook een interessante investering om te verhuren!

Adres

Sint Jozefstraat 12
1840 SINT-JOZEF

De ondergetekende(n):

wenst / wensen door middel van dit schrijven een bod tot aankoop te doen op de eigendom waarvan de omschrijving en het adres hierboven zijn vermeld en dat door de bieder(s) is bezocht.

Euro

Dit bod is onherroepelijk en gaat in op heden *

Eindigend op *

Onder volgende voorwaarden (welke worden opgenomen in de verkoopovereenkomst of wederzijdse aankoop/verkoopbelofte of wederzijdse aan- en verkoopbelofte):

De aanvaarding van het bod door de verkopers brengt de koop / verkoop tot stand.

Immo Van Wemmel & De Cat BV doet het nodige voor opmaak van de verkoopovereenkomst / wederzijdse aan- en verkoopbelofte en voor de ondertekening ervan. Bij ondertekening betaalt de koper een voorschot van 10% op verkoopprijs op de derdenrekening van de makelaar.Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.

(*) verplichte velden