Verhuur

In samenspraak bepalen we de juiste huurprijs voor uw eigendom. Zo trekken we een maximum aantal kandidaat-huurders aan en zorgen we voor een vlotte verhuur.

We bespreken samen met u onze manier van werken en passen deze aan waar nodig. Transparante overeenkomsten met duidelijke afspraken, dat vinden we belangrijk. We begeleiden u bij elke stap en houden u steeds op de hoogte van het verloop van uw dossier.

Via verschillende kanalen zetten we uw eigendom in de kijker. We zorgen voor een in het oog springend zoekertje met kwalitatieve foto's, online publiciteit, affiches in onze vitrines, enzovoort. Zo bereiken we een maximum aantal potentiële huurders.

We beschikken over een groot bereik aan potentiële huurders via ons uitgebreid klantenbestand. Via eenvoudige inschrijving op onze website vullen zij hun zoekcriteria in. Wij brengen hen dan via mailing op de hoogte indien een pand overeenkomt met hun verwachtingen.

Aan de hand van een inlichtingenfiche worden kandidaat-huurders gescreend naar solvabiliteit en credibiliteit vóór het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Wij zorgen voor de samenstelling voor uw verhuurdossier. We maken de nodige overeenkomsten op, zorgen voor ondertekening en volledige afhandeling van A tot Z.